首頁 > 最新公告
最新公告 字級設定: 小 中 大

請同學107年1月8日至1月26日踴躍上網填寫學生資訊系統內之期末教學意見調查表
•日期: 2018-01-05    •聯絡人: 白芸凌   •聯絡電話: 分機66126 來源:教學發展中心

國立臺北大學 教務處教學發展中心通知

各位同學:大家好!
本校自107年1月8日(星期一)起至107年1月26日(星期五)止,將經由網路系統進行106學年度第1學期全校期末教學意見調查。本調查採匿名方式辦理,問卷送出後,系統即無法識別填答人,亦無法再修正填答內容,務請同學審慎填答。
循往例,本調查嚴守保密原則,絕不會洩漏填答學生身分或個資,且俟授課教師將學期成績送出後,才提供各課程授課教師查閱教學意見調查結果,請各位同學放心,踴躍上網填寫學生資訊系統內之教學意見調查表。
為提高填答率,以達統計之效度與信度,各位同學每完成填答1個科目之教學意見調查表,即能查詢該科目教師已送交之成績(如老師尚未完成閱卷或未送交成績者除外);未完成填答之同學,則於107年1月27日(星期六)起,可查詢老師已送交之成績。
教學意見調查最主要的目的是對老師教學方式及內涵的回饋與建議,調查結果皆會提供老師、系所主管及學院院長參考,期能有助於整體教學及學習品質的提升;為達此目的,最需要的是同學們的踴躍及確實填答。感謝同學們的配合!

最後祝福各位同學
學業進步!

Dear Students,
May we ask all of the student body to help conduct 2017 Fall Student Course Evaluation (Teacher Evaluation) via the student information system lasting from January 8, 2018 to January 26, 2018. As before, your responses will remain anonymous, and the system can not track respondents.
The main purpose for the survey is to give feedback on each teacher’s teaching methods and contents, and the results will be provided to the teachers and department executives for their consultation in hopes of improving the quality of education.
To achieve this purpose, we would like the students to answer truthfully and honestly. In order to increase the fill-out rate and the credibility of the survey, you can inquire your grade for each completed subject, with the exception of the teacher not having sent out the scores yet. For those who do not finish the survey, you still can inquire your grades as of January 27, 2018.
May you excel at your studies!

Faculty Development and Teaching Resources Center, NTPU

•附件檔: *期末教學意見調查通知